Programma 2017

Midzomeravondfestival

zaterdag

24 juni

aanvang ?

Donderdag Grimhuyser avonden

6 juli:

 
Hans Visser (ex Flairck) en Irena Filippova

Sponsor: Intermezzo, Italiaans restaurant

De accordeon is wellicht niet het meest sexy instrument, dat je te binnen schiet, totdat je Irena Filippova hoort en ziet. Virtuoos is zwak uitgedrukt voor de manier waarop zij het instrument bespeelt. Irena is van origine Russische en heeft al eerder met Hans Visser (zoon van Ulvenhout!) enkele avontuurlijke muziekvoorstellingen over Rusland gemaakt. Ditmaal maken zij een keuze uit het repertoire van de afgelopen jaren…
13 juli: Jamez, tweemansformatie met Jimmy Glasmacher en Bobby van den Bergh.

Sponsor: MFL accountants

Beide mannen hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Zo speelde Jimmy met o.a. The Swinging Soul Machine, Percy Ledge en The Trammps, terwijl Bobby ooit deel uitmaakte van de band van Candy Dulfer. Hun muziek kan worden omschreven als contemporary jazz/funk lounge music…
 
20 juli: Kees Schipper en Co Vergouwen

Sponsor: Zjim mode/Gimbrère

Twee conservatorium-geschoolde rootsmuzikanten van de bovenste plank. Samen overal actief in binnen- en buitenland. Traden al eerder met veel succes op in ons Grimhuysenpark. Keyword: beleving!
 
27 juli: Jan de Bruijn en Pieter van Bogaert

Sponsor: Stichting Elisabeth/De Donk


Al meer dan 35 jaar bezieling en vakmanschap…En dat zorgt voor een grote schare trouwe fans! Dus neem uw eigen klapstoeltje mee!
 
3 augustus: Jacobs, List en Leenders:

Sponsor: Aannemersbedrijf C. Bogaerts BV

Beatles & More
Deborah Jacobs, Marion van der List en Ad Leenders duiken nog eens in het legendarische tijdloze repertoire van The Beatles! Daarnaast hebben ze nog een aantal andere pareltjes uit de popgeschiedenis voor jou geselecteerd. Doe jezelf een plezier en kom genieten !
 
10 augustus: The Song Factory

Sponsor: Brillenzaken opticiën

Onze huisband wisselt eigen werk, dat een uitgesproken sixties-feel heeft, af met bekende songs uit de jaren zestig en zeventig. Zo zullen o.m. The Everly Brothers, The Beatles, The Rolling Stones en The Kinks de revue passeren…
 
17 augustus: Jan van Bijnen en Joost Verbraak

Sponsor: Van Hooydonk autobedrijf


Zin om te New Orleans-en, te genieten van een eenzame Mariachi-trompetteur, de ritmesectie van een draai-urgel, een creamy sousafoon en lekkere slidegitaar en banjogeluiden? Swingende en melancholische liedjes, zowel eigen als cover, die klinken naar een mix van jazz, country, blues en bluegrass.
Verbraak | Van Bijnen voelt zich helemaal thuis op Grimhuysenpark-podium in de deep south van Nederland…
 
24 augustus: How about Rita?

Sponsor: Garagebedrijf Smeekens + rijwielzaak fietsen a/s Mark

Vintage Vocal Jazz, met liedjes uit vooral de jaren 40 en 50 in nieuwe arrangementen. Met veel plezier gespeeld door Harry Kanters(piano), Bart Wouters (bas en zang), Han Wouters (drums) en Angela van Rijthoven(zang). De flamboyante verschijning van de frontvrouw tovert een glimlach op de lippen en zorgt dat eenieder zich prima vermaakt tijdens een concert van dit vrolijke kwartet.
 
31 augustus: Martine Grünwald en Co Vergouwen

Sponsor: Thijssen & Kalkman makelaars

Martine Grünwald is een veelzijdige zangeres, die haar sporen heeft verdiend in bijna alle denkbare genres. Samen met pianist(kind aan huis in ons park) Co Vergouwen verzorgt zij huiskamerconcerten onder de naam “Hartliedjes”. Van soul naar musical en via Ramses Shaffy weer terug naar Billy Joel, allemaal zonder opsmuk en recht uit het hart!